İlçemizin en önemli Kooperatifi olan Banaz Taşıyıcılar Kooperatifi ile Uşak Seramik Fabrikası arasında bir süredir nakliye ücreti konusunda süregelen anlaşmazlık Banaz Belediye Başkanı ve Uşak Milletvekili Mehmet Altay’ın araya girmesi ile tatlıya bağlandı.
İlçemizin en büyük sanayi tesisi durumundaki ve binlerce vatandaşımıza iş sağlayan Uşak Seramik fabrikası ile üretilen seramiği yurtiçi ve limanlara nakliyesini sağlayan Banaz Taşıyıcılar Kooperatifi arasında son zamanlarda nakliyenin durmasına neden olan nakliye ücreti anlaşmazlığı bir çok görüşmelerin ardından Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’nın yoğun girişimleri sonucu tatlıya bağlanarak sona erdi.
İki yüzden fazla üyesi bulunan Kamyoncular Kooperatifi Başkan ve Yönetim Kurulu anlaşmazlıkların çözümündeki katkıları nedeniyle Zafer Arpacı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.
İlçemiz ekonomisine can veren iki kurum arasındaki sorunların çözümü Kooperatif üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!