Birçok köyümüzün ana bağlantısını oluşturan Banaz köyü ile Baltalı köyü arasindaki yol Usak İl Özel idaresi ve Banaz Köylere Hizmet Götürme Birliği işbirliği içinde genişletilerek asfaltlaniyor.
Usak İl Ozel Idaresi Genel Sekreterliği görevinide üstlenen Banaz Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar konu ile ilgili şöyle bir açıklama yaptı.
"Uşak İl Özel İdaresinin ve Banaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin yatırım programlarında olan Banazköy-Baltalı yol güzergahında yapılacak BSK ve 2.kat sathi kaplama işlerini ve ekiplerimizi, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürlüğü yetkililerimizle yerinde inceledik. Bu yıl Banaz ilçemizde,bu kapsamda yaklaşık 2.500.000 TL tutarında yol işleri gerçekleştireceğiz." dedi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!